HEALING REIKI

Ha nagyon röviden szeretném jellemezni, akkor azt mondanám, hogy a Reiki egy Isteni, univerzális energia, mely békét, nyugalmat és harmóniát teremt benned mind lelkileg, mind pedig fizikálisan. Mivel oldja a lelki problémákat, hatalmas változásokon megy keresztül a személyiséged. Az élet minden területén használhatod. Általa könnyebben veszed majd az akadályokat. Nem leszel már annyira stresszes és negatív, javul a közérzeted. Segít megismerni önmagad.

Ugye hallottál már arról, hogy minden betegségnek és sérülésnek lelki oka van? Ez valóban így van. A Reiki ezt a problémát “keresi” meg, oldja és gyógyítja. Illetve gyógyíthatod magát a szervet is koncentráltan a szimbólumok segítségével. Két legyet egy csapásra. Minél többet használod az energiát, annál erősebb lesz az immunrendszered. A Reiki gyorsítja a sebgyógyulást, a regenerálódást és csökkenti a gyógyszerek mellékhatását.

Segíthet leszokni az alkohol és a cigaretta okozta függőségről, vagy bármilyen más rossz, berögzült szokásról.

Gyógyíthatsz vele állatokat, növényeket.

Ajánlom azoknak, akik egészségesen akarnak élni, létezni és enni. Igen, enni! Hiszen ételeinkre, italainkra is alkalmazhatjuk, kivonja a káros anyagokat belőle, a tartósítószert és minden olyan adalékanyagot, amire nincs szüksége a szervezetünknek.

FONTOS TUDNOD, HOGY A REIKINEK RENGETEG ÁGAZATA VAN. A HEALING REIKI SYSTEM ALAPÍTÓJA OLYAN ÚJ SZEMLÉLET SZERINT ALAKÍTOTTA KI EZT A RENDSZERT, MELY LETISZTULT, EGYSZERŰ, NINCSENEK BENNE BONYOLULT KÉZMOZDULATOK, ÉS!! MINDEN SZIMBÓLUMOT ÁTADUNK, AMIT AZ ÉLET BÁRMELY TERÜLETÉN HASZNÁLHATSZ.

NÁLUNK NEM KELL MEGVÁRNI EGY BIZONYOS FEJLETTSÉGI SZINTET. OLYAN GYORSASÁGGAL VÉGZED EL A TANFOLYAMOKAT, AMELY NEKED KÉNYELMES.

HEALING REIKI SYSTEM II. TANFOLYAM SZIMBÓLUMAI

Az első szimbólummal (Égi Shu ku rei) tudsz ételt és italt harmonizálni. Általa emészthetőbbé és egészségesebbé válnak. Csak olyan anyagok maradnak meg bennük, amelyek az emberi testnek fontosak.
Mindennapi életünkben rendkívül fontos, hogy nyugodtan tudjunk pihenni, dolgozni, ne legyünk állandó feszültségben. Ezzel a szimbólummal tereket is tudsz energetikailag kellemesebbé tenni, azaz harmonizálni. Nemcsak nyugodtabb lesz a légkör és pihentetőbb az alvás, hanem még a geopatikus sugárzásokat is kizárja.
Testünk gyógyításakor a nemi csakrától fölfelé használjuk, úgy hogy a Reiki energiát összpontosítjuk a problémás területre.

A második szimbólum (Shei heki): Kifejezetten a pszichés problémákra hat (félelmek, függőségek, fóbiák). Ezzel az egy szimbólummal tudunk csak a tudatalattira hatni.

A harmadik szimbólum (Hon sha she sho nen): Segítségével tudunk energiát küldeni másoknak. Nem létezik tér- és időkorlát. Akár másnapra vagy műtétre is előre tudod küldeni az adott személynek, vagy akár magadnak is.

A negyedik szimbólumot (Földi Shu ku rei): kifejezetten testünk “alsó részére”, a nemi csakrától lefelé használjuk gyógyításkor. A Föld energiáját hívjuk ilyenkor segítségül, mikor ezt a szimbólumot alkalmazzuk. Feltölthetjük vele energiával a talajt és a növények gyökérzetét.

Az ötödik szimbólum (Zonar):  Biztosan érezted, hogy a mai világban rengetegen küzdenek azzal, hogy a feléjük áradó szeretettel nem tudnak mit kezdeni. A saját szeretetüket, pedig végképp nem képesek kimutatni. Szerencsére nekünk van erre egy megoldásunk. Sőt még az előző életbeli szeretettel kapcsolatos rossz programokat, blokkokat is oldani tudjuk ezzel a szimbólummal.

A MESTERKÉPZÉSEN TOVÁBBI 3 SZIMBÓLUMOT ADOK ÁT NEKED

A hatodik (Dai ku mio) a mester szimbólum. Újabb energiaszint-emelkedést érsz el. Már nagyobb energiával tudsz gyógyítani. Segítségével fejlődik az intuíciód, blokkok oldódnak.

A hetedik (Halu)  a harmónia és az igazságosság szimbóluma. Kora gyermekkori trauma- és stresszoldásra alkalmas. Segít feldolgozni még a karmikus, a reinkarnációs problémákat.

A nyolcadik (Dai Kiro Seh) a bölcsesség szimbóluma. Mindennapi használatával, mikor ezzel a szimbólummal meditálsz, olyan kérdésekre kaphatsz válaszokat, melyekre addig nem is gondoltál volna. Felerősíti a többi szimbólum erejét. Feloldja azokat a blokkjaidat, amelyek visszatartanak a személyes fejlődéstől.

A SZIMBÓLUMOKRÓL SZÓLÓ RÉSZ CSAK TÁJÉKOZTATÁSSZERŰ. RÉSZLETESEN A TANFOLYAMON BESZÉLÜNK RÓLUK.