Munay-ki

Dr. Alberto Villoldo orvosi antropológus és pszichológus megkapta az Andokban élő sámánok beavatását, ezt hívják munay-kinek. Több, mint huszonöt évet töltött a perui inka és maja hagyomány tanulmányozásával, az Andok hegyvidékének eldugott helyein és az Amazonas dzsungelében.

Az ott élő “Laika”-nak nevezett sámánok évszázadokon át rejtett életet éltek, hogy tudásukat átmentsék az inkvizíció és a történelem számos más elnyomó hatalma elől és hozzáférhetővé tegyék.

Az ősi amerikai jövendölések egy olyan időszakról beszélnek, mely hatalmas változásokat hoz, s ami felfordítja a világot. Réges-régen megírták, hogy egy új típusú ember fog megjelenni a földön – bölcs és erős, félelem nélkül élő emberek csoportja, akik ragaszkodnak isteni természetükhöz, és őrzői lesznek minden teremtménynek. Ez az időszak 2012-vel megérkezett.

A Munay-ki rítusai az Indus Völgyi civilizáció Nagy Beavatásai közül valók, ami azt jelenti, hogy legalább százezer évesek. Ezeket a beavatásokat az első orvosságos férfiak és asszonyok vitték át Amerikába i.e. 30.000 körül, amikor még a jég uralta a Földet. Szibériából indultak, és a Bering szoroson keltek át Amerikába. Ezek a bátor utazók voltak az ősi Földőrzők.

A Munay-Ki a kecsua „szeretlek” szóból származik. A Munay-Ki kilenc beavatási rítusból áll, melyek abban segítenek, hogy egyike lehess az Új Embereknek, akik megváltoztatják a világot.  

A KILENC RÍTUS

Az első rítus: Gyógyítók Rítusa

Ez a rítus összekapcsol Téged egy sor fényteremtménnyel a múltból, akik eljönnek, hogy segítségedre legyenek személyes átalakulásodban. Felébreszti kezeidben a gyógyító erőt, hogy bárkit is érintesz meg, az áldott lesz. Hatalmas spirituális segítőket toboroz melléd, és a fénylények álmodban gyógyítják majd be az őseid és  a múlt sebeit.

A második rítus: az Erő Övei

Öt védelmező fényövet – minden elemnek megfelelőt (levegő, víz, tűz, föld, tiszta fény) – fűzünk be a fényenergia testedbe, melyek szűrőként működnek majd, az öt elem egyikére lebontva minden negatív energiát, ami feléd irányul. Ezek az energiák – ahelyett, hogy megbetegítenének – éppen hogy táplálni fogják a fénytestedet. Az Erő Övei mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad.  Az Erő övei nélkülözhetetlen védelmet biztosítanak a félelemmel teli világban.

A harmadik rítus: a Harmónia Rítusa

Hét archetípust építünk be a csakráidba, mint fénymagokat. A Kígyót, a Jaguárt, a Kolibrit és a Sast; majd megkapod a három arkangyalt: az Alsó Világ Őrzőjét (a tudattalanod),  a Középső Világ Őrzőjét (éber világod), és a Felsőbb Világ Védelmezőjét (felsőbb éned). Ezeket a magokat tűzzel kell csíráztatni, hogy felébredjenek és növekedni kezdjenek. Ők segítenek megtisztítani a lelki salakanyagokat, melyek a csakráidban halmozódtak fel, így azok eredeti szivárványszíneikben ragyognak majd. E rituálé segít abban, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

A negyedik rítus: a Látnokok Rítusa

E rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. A rítus felébreszti a Benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia és a Lélek láthatatlan világát.

Az Angyalok és Arkangyalok szintje:

Az ötödik Rítus: A Napőrzők Rítusa

A rítus mestergyógyítók generációival köt téged össze, a Napőrzőkkel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent helyek energiáját, mint például a Machu Picchu vagy Stonehenge, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. Ezek a Napőrzők hívják a Napot minden nap, hogy felkeljen. Képesek az embereket harmóniába hozni Földanyával. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a vajákosok és a bábák is, akik minden születésnél és a halálnál is jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segítséget kapsz ahhoz, hogy átlépj félelmeiden és békében éld az életedet.

A hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt Téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. Ez a rítus hófödte hegyekkel kapcsol össze Téged, ami talán őseink múltba vesző emléke a Himalájáról. Ezek az Erő szent helyei.  Ez a rítus a belső férfiasságod gyógyításában segít, és abban, hogy kilépj az időből és megízleld az Időtlenség állapotát. A Bölcsességőrzők gyógyítók a múltból, akik legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők feladata az, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és megosszák azokat másokkal, a megfelelő időben és körülmények között. E beavatás során megérintenek és megáldanak az angyalok. Csak nyisd meg magad a Földőrzők bölcsességének, és ők átadják azt Neked.

A hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt Téged az arkangyalokkal, akik a galaxisunk védelmezői és minden létforma őrzői a Földön. Ez a rítus összekapcsol Téged a csillagokkal, a Nappal, a helyi csillagunkkal. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnoki képességet és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt Téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal.

A nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

E rítus biztonságban átjuttat téged a 2012 körül történő változásokon. Fizikai tested a rítus hatására fénytestté kezd válni (Homo Luminous), öregedésed lelassul, DNS-ed új információkkal gazdagodik, ellenállóbb leszel a betegségekre.

A kilencedik Rítus: a Teremtők Rítusa

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő fénye és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxishalmazig az Univerzumban. Egykoron csak a Lélek közvetlen beavatásával volt ez elérhető, de ma már egyik ember is átadhatja a másiknak. Ezt a rítust 2006 nyarán hozták el nekünk az Andokban lakó Inka Öregek, ez előtt nem volt hozzáférhető a földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették Krisztus vagy Buddha Tudatukat, hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de eddig nem volt lehetséges, hogy e megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak.