Kundalini Reiki

Ez e legegyszerűbb formája a gyógyításnak, ami létezik!

A testben lévő energiacsatornák erősítésével lehetőséged nyílik arra, hogy csatornázd magadnak és másoknak a Reikit, csak a szándékkal.

Sokan évtizedekig meditálnak azért, hogy a kundalini energiát felébresszék magukban. Akiknek ez eddig nem sikerült, azoknak itt a megoldás. 

A Kundalini Reiki I-es tanfolyam segítségével és a csakrák behangolásával hozzáférésed lesz Föld energiájához.

 

A Kundalini energiát úgy is hívják, hogy “A Kundalini Tűz.” Ez az energia felszalad végig a testen a fő energiavezetéken, és kimegy a Koronacsakrán.

Egy bizonyos idő alatt egy teljes tisztítást kapsz a csakrákra, a testrészekre és az energia rendszerre.

A Kundalini Reiki I-es tanfolyam előfeltétele a Healing Reiki Mesteri szint elvégzése.

A gyógyítás teljesen leegyszerűsödik, csak áramoltatni kell az energiát és ott hat ahol kell.

Kundalini Reiki II– es tanfolyamot, minimum két nappal az egyes behangolás után lehet megcsinálni. De vannak olyan egyének, ahol nem kell várni és mind a három tanfolyam elvégezhető egyben.

A kettes tanfolyam során megtanulsz egy speciális meditációt, mely során megnő benned a Kundalini tüze és kitisztulnak a csakráid. Lecsökken a healing reiki gyógyítási idő 3-5 percre.

 

Kundalini Reiki Mesterszint elvégzése után felerősödik a torok, az elosztó, a nemi és a gyökércsakra. A”tűz” teljesen felemelkedik a koronacsakrádig és ott távozik. Itt is van egy papírforma szerinti 10 napos várakozási idő a II és a Mesterszint között.

Gyémánt Reiki: Egy éterikus gyémánt kerül a koronacsakrádba. Ezen keresztül áramlik az energia és felveszi a gyémánt tulajdonságait, mely megvilágít és meggyógyít mindent, ami az útjába kerül, addig míg meg nem szűnnek a mögöttes problémák.

Oldások, amit mesterként tudsz végezni:

 1. Kristály Reiki: Testünkben mindenhol apró kristályos lerakódások vannak. Ezek kilépési pontjai a traumáknak, melyeket az életünkben tapasztaltunk.
  Mindig, amikor egy problémát halogatunk vagy elhalasztjuk a vele való foglalkozást, akkor képződik egy kristály.
  Egy trauma lehet bármi, egy törött kar, egy rándulás, szomorúság, stb. Például ha valaki eltöri  a  kezét,  képződik  egy  kristály,  ami a  memóriájába  tartja  a  trauma  fájdalmát  és érzését.
  Ha már nincsenek megoldatlan problémák vagy érzések a trauma mögött, a kristályokat feloldjuk és meggyógyítjuk. Szinte minden kristályt meg lehet gyógyítani a test körül.
 2. DNS Reiki: Ez a technika erősíti a képességet, amivel a DNS szálakat lehet gyógyítani. Gyógyíthatunk negatív genetikai kódokat és betegségeket. Észlelhető változásokat az első 3 hét után lehet megfigyelni.
 3. Születési trauma: A legsúlyosabb trauma általában a születési folyamat. Ennek  a  traumának  a  legkíméletesebb  feloldásához  egy  speciális  típusú  energiát  kell használni a gyógyítás közben.
 4. Lokáció Reiki: Ahogy karmikus kötelékek vannak emberek között, ugyan úgy vannak kötelékek emberek, helyek és a Föld között is.
  Ezek a kötelékek le húzhatnak bennünket és néha befolyásolhatják a testi egészségünket.
 5. Előző élet Reiki: Ez arra való, hogy az előző életbeli blokkokat oldja.

Amint láthatjátok a Kundalini Reikit is nagyon sok minden jóra lehet használni. Várok mindenkit szeretettel a tanfolyamokon!