Kristálygyógyászat

Kristályokat évezredek óta használják gyógyításra. Napjainkban újból az előtérbe került használatuk és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A különböző rezgéseket hordoznak, mellyel feltöltik az saját energiameződet, védenek és jóbb közérzetet adnak neked. Segítenek a negatív gondolatokat információkat, programokat felülírni és kijavítani benned.

A lakás különböző pontjain elhelyezve pedig szintén jótékony hatásuk érzékelhető. Elősegítik a nyugodtabb, pihentetőbb alvást és a szebb álmokat.

Megtanítalak, hogyan hozz sikert és bőséget az életedbe segítségükkel. De akár programozhatsz velük folyadékokat is. Például energetizáló, tisztító, fogyókúrás italokat.

Amint megtapasztalod a hatásukat, mindennap használod, hordod őket “függővé” válasz. De ez egy nagyon jó értelemben vett kötődés.

Fontos megjegyezni, hogy bármilyen betegség esetén, csak kiegészítő kezelésként alkalmazzuk a kristályokat!


Nyilván felmerült benned a kérdés. Mitől másabbak ezek a kristályok, mint amik neked vannak otthon? Az általam programozott kristályok szertartás keretében kapnak programot és le vannak zárva. Bármilyen negatív energia, információ éri azt átalakítja a belső programjává.  Ezzel a technikával, nem kell folyamatosan tisztítani, vagy a holdfényre kitenni a kristályokat. 


Mindig jót mosolygok, mikor valaki érdeklődik irántuk, majd egy mozdulattal leveszem a kezemről a karkötőm és a kezébe nyomom őket. Értetlenül néz rám, mert ő úgy tudja nem szabad másoknak odaadni a kristályaidat. A nem ezzel a technikával “készített” kristályok szivacsként magukba szívják a környezetük energiáját. Ezért kell a folyamatos tisztítás, ugyanis bár azt hisszük, hogy jók, de közben “szennyezik” a testünket, az elménket a különböző negatív hatásaikkal. 

Ez elmúlt két és fél évben rengeteg kristályt programoztam. Készítettem karkötőket, nyakláncokat különböző programokkal, személyre szabottan. Illetve a lakás szinte minden pontjába ragasztottam le kristályt. Mivel nem kell őket tisztítás miatt felszedegetni így maradhatnak ott,akár örökre is. 🙂  Amikor valaki megkér csináljunk neki karkötőt, vagy nyakláncot szeretem, ha ő választja ki a köveket. 

Ha bármilyen kérdésed lenne velük kapcsolatban, akkor ne habozz hívj bátran!