Karmikus Blokk-, Kötelékek és Adósság oldás

A Reinkarnációs utaztatás során, rájövünk azokra az akadályokra, amik nem engednek kibontakozni a jelenben. A karmikus blokkok és adósságok olyan szerepekbe, helyzetekbe és kapcsolatokba köthetnek, amelyek számodra nem mindig építőek, de azt érzed, nem tudsz szabadulni ezektől. 

“Mindig ugyanaz a lemez igaz?”

Mi a karma? Röviden és tömören azt jelenti, hogy amint cselekszem, azt fogom visszakapni. Ok-okozat, vagy a kiegyenlítődés törvénye alapján működik. Ki mint vet úgy arat…

FONTOS!! A karma nem összetévesztendő az életfeladattal, amit megírtál magadnak erre az életedre tanulásként. Szóval karmát lehet oldani, de életfeladatot nem, azt bizony végig kell járni!

A karmikus blokkok, azok az előző életben, vagy a jelenben teremtett visszahúzó programok, amelyeket gyakran úgy teszünk, hogy nem vagyunk önazonosak. Ezeket a döntéseket úgy hozzuk, hogy hatással van rájuk a lelkiismeret furdalás, ezzel karöltve a bűntudat, a be nem tartott ígéretek és eskütételeink.

Így teremtünk meg előző-, és a jelen életben olyan fogadalmakat (szegénységi, házasság, szüzességi),  szemelyiség vonásokat, becsípődéseket, kapcsolatokat, kötéseket, eseményeket, amikre már nincs szükséged, de teherként cipeled.

Ehhez párosul a karmikus “adósság”, amely emberekhez köt. Pl.: Ha valaki, vagy te szórakoztál előző életedben valakinek az érzéseivel, ehhez használtad furfangos elmédet és testi adottságaidat is, akkor valószínűleg a homlok-, a nemi- és a gyökér csakrádban is van karmikus adósságod.

Mindenki okkal van az életünkben, tanuló célzattal. Ez az adósság években számolva azt jelképezi, mennyi időre lenne szükséged arra, hogy teljes mértékben “megtanuld” miért is került az adott ember az életedbe.

Mielőtt elkeserednél van egy szuper hírem, hogy van rá megoldás. Meg tudjuk szüntetni. Nem kell megijedni, csak azokat a karmikus kapcsolatokat szüntetem meg, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet.

 

Ha esetleg magadra ismertél, és szeretnél változást az életedben, vagy csak kérdésed lenne hívj bátran!