Hetedíziglen!

Biztosan hallottátok már ezt a szót, ami a címben szerepel. Nem véletlenül írok most erről, mert a következő posztom megértéséhez szükség van egy kis magyarázatra. Ugyanis ott, generációban oldottam. Sokan tisztában lehetnek a hetedíziglen öröklés törvényével. Mindig jót mosolygok, mikor valaki azt mondja, hogy “amikor a világra jövünk, akkor tisztalappal kezdünk”. Ez fantasztikus lenne, de sajnos nem igaz.

Szóval x évvel ezelőtt úgy döntöttél, hogy leszületsz erre a földre és amit eddig nem sikerült megtanulni, akkor most arra újra rápróbálsz. Vannak saját leckék, amelyeket meg kell “tanulni”, illetve bekapcsol a pszichés DNS-ünk is annak minden programjával.

Itt szeretném ajánlani mindenki figyelmébe Dr. Michael Newton – klinikai orvos pszichológus – Lelkünk útjai című könyvét, mely arról szól, hogy halálunk után mi történik velünk és hogyan választunk új életet.

Összegzésként akkor nézzük az “örökségünket”, ami nem hangzik túl jó, de megoldható! A szabály szerint 128 embernek megélt tapasztalása, anyagi helyzete, betegsége, átélt traumája-, sérelmének a lenyomatát kapjuk meg kódolva. Gondolj bele, hogy az elmúlt 210 évben mi történt a világban, mit éltek át az ősök!

Mielőtt végképp elkeserednétek van egy jó hírem. Ez mind-mind megoldható. Ugyanis a One Brain Kineziológiai technika segítségével képes arra az agy, hogy akár hét generációra visszamenőleg gyengéden, előhozzuk az emlékeket, érzéseket amit az őseid éltek át. Valamint ott megoldást találjunk a nehézségekre. Ezt nevezzük mi Kreatív Stresszoldásnak. Van egy szabály, hogy ha te gyógyulsz az végig megy a rendszeren is.

Ha úgy érzed megakadtál az élted bármely területén, segítségre lenne szükséges és megtisztelsz a bizalmaddal, akkor az elérhetőségeim bármelyikén állok rendelkezésedre!

Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük