Elfogadom magam./Elfogadom magam…?!

“Egy ember van, egyetlenegy, akivel mindvégig együtt élsz: önmagad.” Müller Péter

Említettem, hogy hozok nektek egy generációs oldásos történetet… hát ez lenne az.

Először 2009-ben, 19 évesen akadt a kezembe Müller Péter Szeretetkönyv című műve és rendkívüli módon megragadt bennem a fent említett idézet.

Vegyél egy tollat, papírt a kezedbe és kezd el felírogatni, hogy naponta, hány és hány ítéletet mondasz magad felett? Hányszor hülyézed le magad, hányszor mondod magadról, hogy két-bal kezes vagy, mindent elrontasz, elejtesz?! Kövér vagy, senkinek nem kellesz, nem vagy szerethető, nem vagy elég jó és még sorolhatnánk. Mennyi önszabotázs gondolatot engedsz ki magadról a világba? Elárulom sokat…!

Szóval, ha magamat nem fogadom el akkor ki fog?! Aztán lesz ebből az egészből egy állandó harc. Ráadásul mindenki tükörként funkciónál az életünkben tehát folyamatosan a tudatalattinkba beíródott nézőpontjaink köszönnek vissza minden sarkon. Sőt a testünk is e szerint fog formálódik.

Nekem másfél év kellett, hogy ezt megoldjam magamban. Addig a szerethető-, elég vagyok és más egyéb témakörökben mozogtam, de ez nem jutott eszembe. Pedig, ha belegondolunk ez az alap. Emberek jönnek mennek az életünkbe, de a végén mindig egyedül maradunk, magunkkal.

Az oldáshoz a legmegfelelőbb kor második generációban keresendő, hat hónapos magzatkorban édesanyámnál. Ezt izomteszttel állapítjuk meg ugye. Nagyapám elvárása az lett volna, hogy anyunak második gyerekként fiúnak kellett volna lennie. Mivel a magzat már hat hónapos korára eldöntötte a nemét, ennek az elvárásnak nem tudott megfelelni. Hogyan fogadhatná el magát egy lány, ha az apja, akinek királylányként kellene őt várnia inkább egy fiúnak jobban örülne?! Természetesen kreatívan megváltoztattuk az ottani negatív érzést és pozitív megerősítéssel visszahoztak a jelenbe.

Szóval mantrázhattam én a tükörbe, hogy elfogadom magam, ha az ellentétét DNS szinten örököltem. Ugyanis a bal füled mögötti KIT (Központi Integratív Terület) azaz a “tudatalatti” teli van negatív érzésekkel, akkor oda újat nem tudsz bepréselni. Nekem legalábbis nem ment. Mindig elmondom minden tiszteletem annak, akinek ez sikerül. Bár két év oldásokkal teli távlatból, mely mind a tudatalatti blokkok átírásáról szólt kételkedem abban, hogy a mantrák hosszútávon működnek e?! Később igen, ha már félelmeiddel nem írod felül a megerősítéseket.

Egy szó mint 100…Milyen érzés lenne neked ha végre elfogadnád magad?! Felszabadult. Könnyebb. Magabiztos. Határozott stb… A NEM szót felejtsd el! Tudod az univerzum nem értelmezi. Szóval, a nem lennék ilyen elcseszett az nem jó válasz. 🙂

A KIT átprogramozásához kulcs a One Brain módszer.

Természetesen mindenkinek jogában áll eldönteni milyen technikával oldja meg az éltet, ez az én sztorim.

Szép estét!

Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük