Más Testkezelések Access-vel

Kompenzációs elsodródás:

Ez a kezelés rávilágít arra mi a forrása a halogatásodnak. Miért választod az erőtlenséget és nem miért nem tudod végigvinni a dolgokat amiket szeretnél? Mindig valahol közben elakadsz és félbehagyod? Ahol elsodródunk a saját hatalmunktól és erőnktől, és csupán túlélésre játszunk, nem a bőségre.

Hatékony segítség, hogy könnyedén megvalósíts mindent amit szeretnél. Levedd az a bilincset ami visszafog és abban tart, hogy éppen túléld az életed.

Amiért úgy érzed, hogy túl késő, vagy túl hamar lenne cselekedned és a végén még úgy történnek a dolgok, ahogy azt szeretnéd.

GENERATÍV SZEXUÁLIS ENERGIA HELYREÁLLÍTÁSA

Milyen kapcsolataid vannak? Táplálóak? Meg tudod élni a szeretetet, az elfogadást?

Felveszed e a megmentő szerepet a kapcsolataidban? Mindig csak a “rosszfiúkat” és “rosszlányokat” vonzod? Táplálónak érzed e a sexet? Se veled se nélküled kapcsolatokat vonzol? Fáradt vagy sex után?

Hajlandó vagy e abbahagyni önmagad bántalmazását és megítélését?

Ez mind berögzült minták, melyeket ezzel a kezeléssel el tudjuk törölni. Ezek a jelenből hozott tapasztalatok, melyek épülnek a múlt traumáira és fájdalmaira. Segít átalakítani a választásaidat, hogy valójában olyan kapcsolatban élj, amelyben szeretnél.

Oldja az összes nézőpontot, negatív önértékelést, ítéletet, bírálatot, amit a szexualitással, szex-el kapcsolatban bezártál a testedbe.

Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése és megsemmisítése és feloldása. 90%-os agykapacitás beindítása.

Mások valóságának a leutánzását jelenti, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján teremtettük volna meg az életünket.

Ugye gyermekkorunkban másolással tanultunk. Tehát mások nézőpontjait tettünk magunkévá és az lett a “normális” számunkra, ezek alapján működünk. Gondolj csak a szüleidre, nagy szüleidre! Hajlandó lennél elengedni azokat a mintákat, amelyek nem hozzád tartoznak?

A BIOMEMETIKUS azt jelenti, amit bezársz a testedbe, amikor megakarsz érteni valakit és ezért leutánozd, mert azt hiszed, akkor majd megérted miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy akkor tudsz neki segíteni. 

Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból, társadalomból, kollektívből átvett fix nézőpontokat, mintákat, fájdalmakat törli amit ki akartál próbálni és aztán már azt is elfelejtetted, hogy nem a tiéd. 

Sokszor észre veszed magadon hogy szomorú vagy, dühös és haragos? Ez a testkezelés segít feloldani ezeket.