Access Bars hatása az agyra és az egész testre

A menü pontok között megtalálhatod, hogy mi is az a Access Bars, mi történik egy kezelés alatt. Ebben a részben, pedig szeretném megmutatni, mi történik az aggyal egy ilyen kezelés alatt/után.

Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológus és idegkutató bemutatja, hogyan hat a kezelés az agyi tevékenységre.

A kutatást az Access Consciousness két vezetője Gary m. Douglas és dr. Dain Heer kérte 60 emberen. A vizsgálatot EEG-vel végezték. Ez egy sapka, amely 19 elektródán keresztül méri az agyi tevékenységeket. Figyelték csukott szemmel, feladat megoldás közben illetve Bars kezelés után is az agy működését és a neurológus teljesen el volt képedve az eredményektől.

BARS előtt
BARS után

Koherenciát vizsgálnak, ami azt jelenti, hogy az agy hogyan dolgozza fel az információt. A képeken megfigyelhető, hogy az agyi hullámok, hogy lassulnak, majd “nyugodnak” meg. Nézzétek meg itt a videót, sok érdekességet mutat még meg Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológus. (Magyar feliratot be tudtok állítani.)

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Hőtérképes vizsgálat a testen Bars kezelés előtt-után

A következő videóban, pedig Dr. Lisa Cooney és Linda Adamowski megnézték milyen fiziológiai változások mennek végbe a testben az Access Bars kezelés előtt és után. Ehhez hőterápiás vizsgálatot végeztek. Az eredményeiről a kis videóban beszélnek részletesebben.

Bars előtt – Bars után
Világoskék: optimális vagy normális; Sötétkék: akadályozott; Fekete:blokkolt; Piros: aktív toxicitás Sárga: gyulladás
Bars előtt-Bars után

Ezen a képen az látható, hogy hogyan változott a kliensek szorongása, fájdalma, “tudatossága” és mennyire volt pihentető/relaxáló a kezelés számukra.

A “blokk” a bal mellnél teljesen kitisztult ugyanúgy mint a mellkasi részen

Itt megnézhetitek a teljes videót, sajnos itt magyar feliratot nem tudtok bekapcsolni.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

MeriDiM® meridiándiagnosztikával Access Bars® kezelés hatásának vizsgálata


2019-ben Dr. Széchenyi István és Füle Katalin A MeriDIM diagnosztikai rendszer segítségével megvizsgálták, hogy a meridiánokra milyen hatással van a Bars kezelés. A MeriDIm diagnosztikai rendszer a meridiánok energetikai szintjét mérik meg és egy számítógép segítségével rögzítik azt.

 A meridiánok láthatatlan energiavezetékek, behálózzák az egész testünket, és az a feladatuk, hogy az életenergiát egyenletesen eljuttassák az egész szervezetbe. Ezek a kis vezetékek eltorlaszolódhatnak egy-egy érzés által és kialakulhat betegség. Az eredményekért és a forrásért kattints ide!

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Szorongásra és depresszióra gyakorolt hatásai az Access Barsnak

Dr. Terrie Hope – Ph.D. végzettsége van, a természetgyógyászat doktora és kvantum gyógyászattal foglalkozik – készített egy felmérést. A doktornő 2013-ban elvégezett egy Bars tanfolyamot és, mint kutató hajtotta a vágy, hogy tudományos oldalról is megvizsgálja a Bars hatását az agyra, melyet hét emberen végezték.

Egy sztenderdizált pszichológiai tesztelési formát használtak a Beck Anxiety Inventoryt – Szorongási skála, mely szerint súlyos, mérsékelt és enyhe tünetekkel rendelkező személyek vettek részt a kutatásban. Átlagosan 84,7%-os változást mértek az előzetes és utólagos pontszámok között egy 90 perces kezelés után.

A Beck Depression Inventory – depresszió skála– pedig a kezelés előtti állapothoz képest 82,7%-os állapotjavulást mutatott. De belinkelem nektek ide a videót és nézzetek ti meg személyesen.

Vedd fel velem a kapcsolatot!