Acces Bars és Acces Facelift

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Hogy végre elismerd magad és NE megítéld! Valamint azt, hogy minden lehetséges számodra és teljes választásban vagy.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a gondolataink és érzéseink irányítsanak. Az Access segít ezeknek a polaritásától, beidegződésétől megszabadítani. A polaritás miatt látjuk sokszor sötétnek és kilátástalannak az életünket és ez, mint egy spirál úgy tud húz lehúzni minket.

Ha megengedjük magunknak és nézőpontot változtassunk, akkor rájöhetünk arra, hogy életünk mely területén igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Az Access Consciousness-t több mint 20 évvel ezelőtt alapította Gary Douglas, aki arra a kérdésre kereste a választ, hogyan adhatna több értelmet az életének. Elkezdte kutatni, hogy mik azok az önkorlátozó energiák, amelyek nem hagyják az embereket kibontakozni. Így derült fény a fejen lévő 32 pontra, amit ma Bars-nak nevezünk. A pontok mindegyike az agy egy adott területéhez tartozik, és egy életterületért felelős. Pl pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.

Itt tárolod az összes nézőpontodat, hiedelmedet, gondolatodat, érzésedet, elképzelésedet, érzelmeidet, hozzáállásodat, megfontolásodat, sérülésedet, blokkjaidat, amelyeket bármilyen okból kifolyólag fontosnak tartottál és még működteted. Azonban már rég nincs rá szükséged és meggátol a könnyebb, örömtelibb élet megélésében. A bárok futtatása közben az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy azok a nézőpontok, hitrendszerek, berögzült viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, könnyedén hozzáférhetőek legyenek.

Ezek alapján kezdte el kezelni klienseit Gary, amely mára már világhírűvé nőtte ki magát. A mai modern eszközökkel megállapították, hogy egy ilyen kezelés annyit jelent az agynak, mintha egy képzett jógi 3-4 órát meditálna. Illetve olyan mértékben csökkenti a stresszt, hogy az attól elliptoid alakú sejtek ismét gömb alakot vesznek fel.

Tehát, a bárok gyengéd érintésével/futtatásával töröljük az önkorlátozó nézeteket, a belénk nevelt, átvett programokat, melyek a tudatalattinkban raktározódnak. Ezzel lecsendesítjük az elménket és megkapjuk a válaszokat, amelyeket már oly régóta keresünk az életünkkel kapcsolatban.

A kezelés fekve, masszázságyon történik, ideje 60 perc.

Acces Facelift

Életünk során, egészen a gyerekkortól kezdve kialakul bennünk egy kép az öregedéssel kapcsolatban.  Hogyan kell kinéznünk a kor előrehaladtával. Látjuk a nagymamát, papát. Sokszor még mondják is nekünk, hogy hasonlítasz a mamára, olyan az alkatod. Ezek mind fix nézőpontok, amelyeket mi bezárunk a testünkbe és ehhez fog “alkalmazkodni” a testünk. Folyamatosan kapjuk az ingereket a médiából és folyamatosan hasonlítgatjuk magunkat másokhoz. Egy állandó elégedetlenség érzése lesz úrrá rajtunk. Bármikor, amikor tükörbe nézel és megítéled magadat a sejtek emlékeznek és magukba zárják azt. 

Azonban a tudatalattiban dolgoznak azok a beültetett programok, melyek meghatározzák, azt hogyan is nézzünk ki. Az energetikai Facelift kezelés az ezzel kapcsolatos nézőpontjaidat írja fölül.

Ezzel megkönnyítjük a testünkkel való együttműködést, tudatosabbá válunk arra, hogy az ember nézzen vissza a tükörből, akit látni szeretnénk. Így frissebben, üdébben és élénkebben érezzük magunkat. Nagyon jó önbizalom növelő.

A kezelő a mellkas, a nyak és az arc területeit érinti meg. De futtathatjuk még a combon, hason és ahol szeretnél újra feszes lenni. Egy meleg energiaáramlás alakul ki, kellemes nyugtató, lazító hatást érve le. Számos energiát futtatunk, ezek arra szolgálnak, hogy sejtszinten megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe. Kioldják ami akadályozza a tested harmonikus működését, és beindítják az elakadt folyamatokat. Az Access Facelift 29 féle energiát használ (több ezek közül összetett, szóval ennél sokkal többet).  A kezelés ideje 60 perc.

https://www.youtube.com/watch?v=TNmwPKwYzrM&t=59s